Tilbud

Titan Kettlebell 32kg

Tung Titan Kettlebell på 32kg. Det tykke og brede håndtag giver et godt greb, så du har fuld kontrol under øvelserne. Titan Kettlebell 32kg er støbt i et stykke, hvilket giver høj slidstyrke. Denne vægt er perfekt til de mere erfarne trænere, som ønsker at udfordre sig selv og arbejde med store muskelgrupper.

Titan Kettlebell 32kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Titan Fitness
EAN: 5701000193017
Varenummer (SKU): 7105600193433347 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Titan Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Titan Kettlebell 32kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Titan Fitness, Titan Kettlebell 32kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Titan Kettlebell 32kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Titan Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Titan Kettlebell 32kg til brug derhjemme

Titan Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Titan Kettlebell 32kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Titan Fitness

EAN

5701000193017