Tilbud

Odin Vinyl Kettlebell 8kg

Kettlebellen har et ergonomisk vinyl håndtag og en klokkeformet bund, der giver stor stabilitet. Den er perfekt til fælles træning. Det er en af de mest populære kettlebells på markedet. Den har en vægt på 8kg og er velegnet til både begyndere og erfarne atleter.Denne Odin Vinyl Kettlebell 8kg er ideel til at udvikle styrke, øge konditionen og forbedre kroppens kontrol. Den er ideel til udførelsen af øvelser som kast, skulder og benøvelse, coretræning og meget mere. Kettlebellen er stærk og holdbar og kan bruges af alle for at nå deres mål! Den er det perfekte og komplette udstyr til at opnå den ønskede fysik.

DKK kr. 188,00
kr. 259,00
Odin Vinyl Kettlebell 8kg
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237004575 Varenummer (SKU): 7105600194045632 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Vinyl Kettlebell 8kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Vinyl Kettlebell 8kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Vinyl Kettlebell 8kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Vinyl Kettlebell 8kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Vinyl Kettlebell 8kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004575