Crossmaxx Storage Dumbbell/Kettlebell Shelf

Vægte, kettlebells, rip trainer, træningstasker og meget andet udstyr på. Det har et robust design, der er bygget til at modstå daglig slid, og det er i stand til at holde op til to ton. De kraftige kanter gør det nemt at placere og fjerne dit udstyr. Hylden har også et smart udseende og fås i en række forskellige farver. Med Crossmaxx Storage Dumbbell/Kettlebell Shelf får du en holdbar og robust opbevaringsløsning til dit udstyr, der skaber god æstetisk værdi og et professionelt udseende.

DKK kr. 1.795,00
Crossmaxx Storage Dumbbell/Kettlebell Shelf
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CrossmaxxEAN: 7430436040074 Varenummer (SKU): 9036600402332558 Kategori:

Crossmaxx Storage Dumbbell/Kettlebell Shelf

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx Storage Dumbbell/Kettlebell Shelf vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx Storage Dumbbell/Kettlebell Shelf fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx Storage Dumbbell/Kettlebell Shelf til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx Storage Dumbbell/Kettlebell Shelf har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Crossmaxx

EAN

7430436040074