Star Trac 8 Series 8-VS Versastrider LCD Display Crosstrainer

Star Trac 8 Series 8-VS Versastrider LCD Display Crosstrainer er den ultimative crosstrainer, der giver dig fuld kontrol over skridtlængden. Med MyStrideTM teknologi kan du tilpasse skridtlængden mellem 25,4 og 81,3 cm, så du kan træne præcis som du ønsker. Denne professionelle crosstrainer er perfekt til seriøse træningsentusiaster.

Star Trac 8 Series 8-VS Versastrider LCD Display Crosstrainer
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Star Trac
EAN: 5714434106362
Varenummer (SKU): 9036600054217664 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Star Trac´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Star Trac 8 Series 8-VS Versastrider LCD Display Crosstrainer

Hvis du træner seriøst og har brug for en Star Trac, Star Trac 8 Series 8-VS Versastrider LCD Display Crosstrainer vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Star Trac 8 Series 8-VS Versastrider LCD Display Crosstrainer fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Star Trac, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Star Trac 8 Series 8-VS Versastrider LCD Display Crosstrainer til brug derhjemme

Star Trac er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Star Trac 8 Series 8-VS Versastrider LCD Display Crosstrainer har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434106362