Tilbud

Bowflex Max Trainer M6i Crosstrainer

Bowflex Max M6i Crosstrainer giver dig en intensiv træning med store resultater på kun 14 minutter. Uanset om du har lidt tid, eller om du har tid til en hel dag, giver dette professionelle crosstrainer dig mulighed for at opnå det optimale resultat. Det fuldfarvede LCD/LED-display gør det let at se, hvor hårdt du træner og hvordan du udvikler dig. Det robuste håndtag giver dig et godt greb, når du træner, og det flere modstandsniveauer, sikrer, at du kan justere din træning efter dine behov. Med Bowflex Max M6i Crosstrainer får du en super effektiv træning, der giver dig mulighed for at komme i topform.

Bowflex Max Trainer M6i Crosstrainer
3
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Bowflex
EAN: 708447913913
Varenummer (SKU): 5234000047593569 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Bowflex´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Bowflex Max Trainer M6i Crosstrainer

Hvis du træner seriøst og har brug for en Bowflex, Bowflex Max Trainer M6i Crosstrainer vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Bowflex Max Trainer M6i Crosstrainer fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Bowflex, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Bowflex Max Trainer M6i Crosstrainer til brug derhjemme

Bowflex er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Bowflex Max Trainer M6i Crosstrainer har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

708447913913