Tilbud

Odin Hex Håndvægte 5kg (1 stk)

Odin Hex Håndvægte er en kvalitetshåndvægt i højeste kvalitet. Denne håndvægt er fremstillet af jern og belagt med hårdt gummi, så den ikke efterlader skader på gulvet, hvis den ved et uheld falder ned. Odin Hex Håndvægt er sekskantet, hvilket gør den ekstra stabil og sikker. Odin Hex Håndvægt fås i 5kg og er et perfekt supplement til din træning. Få mere ud af din træning med Odin Hex Håndvægt!

Odin Hex Håndvægte 5kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237003974
Varenummer (SKU): 7105602088546651 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Hex Håndvægte 5kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Hex Håndvægte 5kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Hex Håndvægte 5kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 5kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 5kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237003974