Tilbud

Odin Hex Håndvægte 20kg (1 stk)

Odin Hex Håndvægte 20kg (1 stk) er et kvalitets-håndvægt af høj standard. Det er fremstillet af jern og er belagt med et hårdt gummi, hvilket minimerer risikoen for skader på gulvet, såfremt håndvægten skulle falde ned. Håndvægten er sekskantet, hvilket gør, at den ikke ruller væk, når den er placeret på gulvet. Odin Hex Håndvægte er det perfekte valg til alle, der ønsker en solid og professionel håndvægt.

Odin Hex Håndvægte 20kg (1 stk)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004063
Varenummer (SKU): 7105602088546680 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Hex Håndvægte 20kg (1 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Hex Håndvægte 20kg (1 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Hex Håndvægte 20kg (1 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 20kg (1 stk) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Hex Håndvægte 20kg (1 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004063