Inspire SquatRack with safeties

Med Inspire Fitness Squat Rack w. sikkerheder får du et alsidigt squatrack, der leverer en kraftig og solid ydeevne. Det har justerbare sikkerhedsholdere for ekstra sikkerhed, samt flere placeringer af stangen, som giver dig mulighed for at tilpasse træningen til dit behov. Med en bænk nedenunder, får du også et bænkpresstativ. Det er det perfekte valg for personer, der ønsker at få de bedste resultater ud af deres træning.

DKK kr. 6.495,00
Inspire SquatRack with safeties
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Inspire
EAN: 850349001660
Varenummer (SKU): 5234000039186427 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Inspire´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Inspire SquatRack with safeties

Hvis du træner seriøst og har brug for en Inspire, Inspire SquatRack with safeties vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Inspire SquatRack with safeties fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Inspire, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Inspire SquatRack with safeties til brug derhjemme

Inspire er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Inspire SquatRack with safeties har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Inspire Fitness

EAN

850349001660