Tilbud

Abilica Premium FID Bench 2.0

Abilica Premium FID bænk 2.0 giver dig mulighed for at træne både den flade og skrå position. Den er udstyret med tykke polstringer, der gør den komfortabel at træne på selv i de mest udfordrende øvelser. Denne fladbænk tilbud vil hjælpe dig med at nå dine træningsmål uden at gå på kompromis med komfort og ergonomi.

Abilica Premium FID Bench 2.0
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Abilica
EAN: 7051943735200
Varenummer (SKU): 5234000047595513 Kategorier: , , , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica Premium FID Bench 2.0

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica Premium FID Bench 2.0 vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica Premium FID Bench 2.0 fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica Premium FID Bench 2.0 til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica Premium FID Bench 2.0 har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Abilica

EAN

7051943735200