Inspire Folding Bench

Ikke kun fordrejer sig i udtrykket. Den er også let at transportere, så du kan tage den med hvorhen du vil og få mest muligt ud af din træning. Inspire Folding FLB2 træningsbænk er designet med komfort og stabilitet i tankerne. Den har en robust konstruktion og er designet med justerbare ben for at giver maksimal stabilitet.

DKK kr. 2.495,00
Inspire Folding Bench
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: InspireEAN: 810000540624 Varenummer (SKU): 5234000039216786 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Inspire´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Inspire Folding Bench

Hvis du træner seriøst og har brug for en Inspire, Inspire Folding Bench vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Inspire Folding Bench fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Inspire, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Inspire Folding Bench til brug derhjemme

Inspire er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Inspire Folding Bench har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

810000540624