Masterfit Adjustable Bench

Masterfit Adjustable Bench er den perfekte træningsbænk til professionelle. Den kraftige, justerbare træningsbænk er fremragende til træning med vægtstænger eller håndvægte. Bænken har 8 forskellige justeringsniveauer til ryggen, samt 3 forskellige niveauer til sædehynden, så du kan tilpasse den fuldt ud til dine behov. Med Masterfit Adjustable Bench kan du opnå professionelle træningsresultater.

DKK kr. 3.495,00
Masterfit Adjustable Bench
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Masterfit
EAN: 7051943745742
Varenummer (SKU): 5234000047631619 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Masterfit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Masterfit Adjustable Bench

Hvis du træner seriøst og har brug for en Masterfit, Masterfit Adjustable Bench vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Masterfit Adjustable Bench fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Masterfit, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Masterfit Adjustable Bench til brug derhjemme

Masterfit er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Masterfit Adjustable Bench har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943745742