SQ&SN Styrkesæt 150 kg m. Bænk & Squat Rack

SQ&SN Styrkesæt 150 kg m. Bænk & Squat Rack er et professionelt træningssæt, der giver dig den optimale træning derhjemme. Sættet inkluderer et SQ&SN Squat Rack, en justerbar træningsbænk, en vægtstang samt 2 x SQ&SN 25 kg Bumper Plate Sort og 2 x SQ&SN 10 kg Bumper Plate Grå. Det justerbare design giver dig mulighed for at tilpasse træningen efter dine personlige behov. Sættet er perfekt til både begyndere og øvede, som ønsker at styrke musklerne og udvikle kondition. Kompromisløs kvalitet og præcision gør SQ&SN Styrkesæt 150 kg m. Bænk & Squat Rack til et værdifuldt supplement til ethvert træningscenter.

SQ&SN Styrkesæt 150 kg m. Bænk & Squat Rack
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SQ&SN
EAN: 5714434169640
Varenummer (SKU): 9036601079772625 Kategorier: ,

SQ&SN Styrkesæt 150 kg m. Bænk & Squat Rack

Hvis du træner seriøst og har brug for en SQ&SN, SQ&SN Styrkesæt 150 kg m. Bænk & Squat Rack vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe SQ&SN Styrkesæt 150 kg m. Bænk & Squat Rack fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en SQ&SN, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

SQ&SN Styrkesæt 150 kg m. Bænk & Squat Rack til brug derhjemme

SQ&SN er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

SQ&SN Styrkesæt 150 kg m. Bænk & Squat Rack har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434169640