Tilbud

Head Speed X MP LTD

Få en professionel tennisketcher fra HEAD. Speed X MP LTD er i en flot sort og guldfarve og er ideel til den aggressive spiller. Denne kraftige tennisketcher har alle de nødvendige features og specifikationer for at give dig det bedste resultat. Med god støtte og komfort er du sikker på at få det optimale ud af dit spil. Denne lækre tennisketcher fra HEAD vil helt sikkert give dig det bedste på banen.

DKK kr. 630,00
kr. 700,00
Head Speed X MP LTD
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 724794240205 Varenummer (SKU): 8122401585994576 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Speed X MP LTD

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Speed X MP LTD vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Speed X MP LTD fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Speed X MP LTD til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Speed X MP LTD har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794240205