Tilbud

Head Speed Team

Head Speed Team er den ultimative tennisketcher fra HeadLet – hurtig og spækket med teknologier. Med sin lette og lynhurtige design vil det give dig den maksimale kontrol og præcision. Den klassiske Speed serie har fået en overhaling og dette er resultatet. Det er den perfekte tennisketcher til den lettere erfarne og erfarne spiller, der ønsker en professionel og lækker kvalitet.

Head Speed Team
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 724794367957
Varenummer (SKU): 8122400639818073 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Speed Team

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Speed Team vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Speed Team fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Speed Team til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Speed Team har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794367957