Tilbud

Head Speed MP L

Head Speed MP L 2022 er en suveræn tennisketcher fra Head. Tag tennisbanen med storm med denne letvægts, lette og hurtigt spil ketcher, der er perfekt til den mere erfarne tennisspiller. Den opgraderede 2022 udgave af Head Speed serien er designet med nyskabende teknologi, der giver en forbedret præstation, der hjælper dig med at maksimere din spiloplevelse. Uanset om du spiller udendørs eller indendørs, vil denne ketcher være din foretrukne partner på court. Få den bedste tennisketcheroplevelse med Head Speed MP L 2022.

DKK kr. 1.214,00
kr. 1.899,00
Head Speed MP L
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 724794367643 Varenummer (SKU): 8122400154923611 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Speed MP L

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Speed MP L vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Speed MP L fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Speed MP L til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Speed MP L har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794367643