Head MXG 5

Den professionelle allround tennisketcher Head MXG 5 har en god balance mellem kontrol og power. Med 275 gram i kampvægt er ketcheren let og manøvrevenlig, hvilket gør den nem at håndtere og giver dig god kontrol over din slag. Den aerodynamiske hovedform giver dig et godt boost af power, og gør det muligt for dig at slå små, præcise slag. Med Head MXG 5 er du godt rustet til at spille tennisspil som allrounder.

DKK kr. 800,00
Head MXG 5
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424503414 Varenummer (SKU): 8122400232476055 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head MXG 5

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head MXG 5 vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head MXG 5 fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head MXG 5 til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head MXG 5 har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424503414