Tilbud

Head MXG 1

Head MXG 1 tennisketcheren er lavet med kvalitet og ydeevne i tankerne for at give den bedste kombination af kraft og kontrol. Det har en stor, let ramme og en ekstremt jævn balance for at give dig de bedste muligheder for at træffe præcise skud. Med en kraftfuld og præcis stød er dette det perfekte valg for den mere øvede tennisspiller, der ønsker det perfekte balancepunkt mellem power og kontrol. Head MXG 1 tennisketcheren er et fantastisk valg til dem, der søger kontrol, komfort og et let design.

DKK kr. 800,00
Head MXG 1
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424678501 Varenummer (SKU): 8122401717499736 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head MXG 1

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head MXG 1 vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head MXG 1 fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head MXG 1 til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head MXG 1 har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424678501