Tilbud

Head IG Gravity Junior 26

Head IG Gravity Junior 26 2021 – Junior ketcher i fede farver! Denne junior tennisketcher er udstyret med fantastiske teknologier, der sikrer en professionel og fantastisk spilleoplevelse. Den er velegnet til børn i alderen 9-11 år, og er helt sikkert det perfekte valg til at give en god start på en tenniskarriere. Ketcheren har en kraftig ramme, et komfortabelt greb og en stabil balance, som giver optimal kontrol over bolden. Desuden er denne ketcher udstyret med Head’s innovativteknologi, der sikrer øget power og presisjon. Med Head IG Gravity Junior 26 2021 vil dit barn få en fantastisk og professionel spilleoplevelse.

Head IG Gravity Junior 26
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 724794783849
Varenummer (SKU): 8122400001449373 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head IG Gravity Junior 26

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head IG Gravity Junior 26 vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head IG Gravity Junior 26 fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head IG Gravity Junior 26 til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head IG Gravity Junior 26 har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794783849