Tilbud

Head IG Challenge Lite

Head præsenterer her deres IG Challenge Lite, som er en letvægts tennisketcher fra Challenge-serien! Med en let og intuitiv konstruktion er denne tennisketsjer super nem at håndtere og tilbyder ambitiøse spillere en præcis performance. Den flotte grønne og gule farve gør denne tennisketsjer til det perfekte valg til at give dit spil et professionelt look! Med Head IG Challenge Lite kan du forbedre dine tennistalenter med stor præcision og stil.

DKK kr. 599,00
kr. 899,00
Head IG Challenge Lite
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726423030188 Varenummer (SKU): 8122402141353526 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head IG Challenge Lite

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head IG Challenge Lite vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head IG Challenge Lite fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head IG Challenge Lite til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head IG Challenge Lite har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726423030188