Tilbud

Head Graphene Touch Speed S

Tennisbanen er intet match for Head Graphene Touch Speed S tennisketcheren! Dette high-performance tennisketcher er spækket med fart, stabilitet og komfort. Den 100″ store hoved giver en balancering af kontrol og kraft, mens den 16×19 string-mønster er designet til at levere et kraftigt slag. Dette er den ideelle tennisketcher til at tage tennisbanen med storm! Med Head Graphene Touch Speed S vil du opnå konstant kontrol og stabilitet, så du kan give dit bedste spil.

DKK kr. 540,00
kr. 600,00
Head Graphene Touch Speed S
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424450329 Varenummer (SKU): 8122400007800145 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene Touch Speed S

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene Touch Speed S vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene Touch Speed S fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene Touch Speed S til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene Touch Speed S har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424450329