Tilbud

Head Graphene Touch Speed MP

Head Graphene Touch Speed MP tennisketcher er den optimale løsning for den professionelle tennisspiller. Denne powerketcher har en god power og en letvægt på 300 g, som giver ekstra fart og kontrol på dine slag. Ketcherens Graphene Touch teknologi sikrer en hurtig ketcherføring, hvilket gør det lettere for dig at finde den ønskede timing. Denne ketcher er ideel for motionisten og den øvede spiller, der ønsker en professionel kvalitet. Sæt fart på din tenniskarriere med Head Graphene Touch Speed MP.

DKK kr. 800,00
kr. 1.999,00
Head Graphene Touch Speed MP
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424449903 Varenummer (SKU): 8122400187807308 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene Touch Speed MP

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene Touch Speed MP vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene Touch Speed MP fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene Touch Speed MP til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene Touch Speed MP har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424449903