Head Graphene Touch Speed Lite

HEAD Graphene Touch Speed Lite tennisketcher er den letteste tennisketcher i Speed serien. Denne ketcher er perfekt for begyndere og let øvede, da den har en let ketcherføring med et jævnt balanceret design. Med HEAD Graphene Touch Speed Lite kan du være sikker på, at dine første skridt inden for tennissporten bliver lige så professionelle som de mere øvede.

DKK kr. 486,00
kr. 600,00
Head Graphene Touch Speed Lite
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424450602 Varenummer (SKU): 8122401388274613 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene Touch Speed Lite

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene Touch Speed Lite vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene Touch Speed Lite fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene Touch Speed Lite til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene Touch Speed Lite har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424450602