Tilbud

Head Graphene Touch Radical Pro

Head Graphene Touch Radical Pro er en allround tennisketcher, der giver den øvede spiller en god balance mellem power og kontrol. Ketcheren har en høj vægt på 310 g, som giver dig en god slagkraft og kontrol. Den er designet med lethed og stabilitet i tankerne, så du kan få mest muligt ud af hver slag. Den kombinerer den nyeste generation af Graphene Touch teknologi med det innovative NoShox dampening system, der giver en blødere, mere responsiv og komfortabel spilleoplevelse. Head Graphene Touch Radical Pro er den perfekte ketcher til den øvede spiller, der ønsker at præstere på et højt niveau.

DKK kr. 630,00
kr. 700,00
Head Graphene Touch Radical Pro
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424594511 Varenummer (SKU): 8122400516749864 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene Touch Radical Pro

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene Touch Radical Pro vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene Touch Radical Pro fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene Touch Radical Pro til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene Touch Radical Pro har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424594511