Tilbud

Head Graphene Touch Radical MP

Denne lækre tennisketcher fra Head Graphene Touch Radical MP er velegnet til både motionister og øvede spillere. Den har en professionel kontrol over tonen, og leverer perfekt præcision, komfort og magt. Den har et moderne design med et førsteklasses hoved, og dens avancerede materialer giver dig optimal styrke og følsomhed. Ketcheren er yderst holdbar og kommer med en solid størrelse, der passer perfekt til enhver håndstørrelse. Tag denne Head Graphene Touch Radical MP med på dine næste tennisture, og nyd alle dine spil med optimal kontrol og ydeevne.

DKK kr. 720,00
kr. 800,00
Head Graphene Touch Radical MP
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424594870 Varenummer (SKU): 8122400051088218 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene Touch Radical MP

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene Touch Radical MP vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene Touch Radical MP fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene Touch Radical MP til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene Touch Radical MP har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424594870