Tilbud

Head Graphene Touch Prestige Tour

Head Graphene Touch Prestige Tour er den perfekte tennisketcher til den øvede spiller. Denne ketcher er perfekt til at give dig en god kontrol og en følelse af bolden når du spiller. Det unikke Head Graphene Touch materiale giver ketcheren en lille ekstra vægt, som gør det muligt for dig at få mere kraft på slagene. Den har en balance på 305 som er perfekt til at give dig en stor kontrol over bolden. Den føles let og lækker i hånden, og med det øvede design vil du hurtigt kunne se følelsen af professionalisme. Kombinationen af lethed og kontrol i denne ketcher vil give dig en tenniskarriere, som du sent vil glemme.

DKK kr. 700,00
kr. 1.999,00
Head Graphene Touch Prestige Tour
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424594016 Varenummer (SKU): 8122400358843914 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene Touch Prestige Tour

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene Touch Prestige Tour vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene Touch Prestige Tour fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene Touch Prestige Tour til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene Touch Prestige Tour har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424594016