Head Graphene Touch Prestige Pro

Head tennisketcher, der bugner med professionelle kontroleegenskaber og præcision! Maksimum kontrol – Head Graphene Touch Prestige Pro Få professionel kontrol til tennisbanen med denne tennisketcher fra Head. Den er designet til den erfarne tennisspiller, der ønsker at opnå perfektion. Med Graphene Touch teknologien, der forbedrer racketkontrol og følelse, og en dynamisk strækfølsom rørkonstruktion, der giver ekstra styrke og stabilitet, vil du føle dig mere sikker på dit spil. Få maksimal kontrol og præcision med Head Graphene Touch Prestige Pro.

DKK kr. 720,00
kr. 800,00
Head Graphene Touch Prestige Pro
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424593361 Varenummer (SKU): 8122400647711243 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene Touch Prestige Pro

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene Touch Prestige Pro vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene Touch Prestige Pro fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene Touch Prestige Pro til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene Touch Prestige Pro har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424593361