Tilbud

Head Graphene Touch Prestige MID

Head Graphene Touch Prestige MID er det perfekte valg for den øvede tennisspiller. Med den lette balance og et fast skaft, giver denne ketcher masser af kontrol og præcision på banen. Det innovative Graphene Touch materiale giver en længere vibration og bedre komfort, så du vil kunne spille længere og bedre. Denne Head-ketcher er designet til at give dig den professionelle og præcise spilstil, du har brug for, så du kan spille konkurrencespil på det højeste niveau.

DKK kr. 700,00
kr. 1.899,00
Head Graphene Touch Prestige MID
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424593866 Varenummer (SKU): 8122400373703458 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene Touch Prestige MID

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene Touch Prestige MID vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene Touch Prestige MID fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene Touch Prestige MID til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene Touch Prestige MID har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424593866