Tilbud

Head Graphene Touch Instinct MP

Graphene Touch Instinct MP er en professionel tennisketcher fra HEAD, der kombinerer de bedste egenskaber ved Graphene Touch og Instinct MP. Den nye konstruktion giver dig et komfortabelt touch på bolden og et stabilt greb, således at du kan håndtere bolden mere præcist. Det stive graphitstykke giver dig et solidt slag, mens skaftet leverer ekstra power. Med denne tennisketcher kan du spille med stor precision og kontrol.

DKK kr. 600,00
Head Graphene Touch Instinct MP
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 726424451029 Varenummer (SKU): 8122400394458584 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene Touch Instinct MP

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene Touch Instinct MP vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene Touch Instinct MP fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene Touch Instinct MP til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene Touch Instinct MP har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424451029