Tilbud

Head Graphene 360+ Speed S

Head Graphene 360+ Speed S er den ideelle tennisketcher til dig, der værdsætter hurtig ketcherføring. Det er et velbalanceret design med en tynd skaft og en kraftfuld kop. Head Graphene 360+ Speed S er designet til at give dig øget smidighed, skubbe og kontrol. Det er også en ægte vinderketcher med Head’s innovative Graphene 360 teknologi for øget power og stabilitet. Med sit lette og stive design er Head Graphene 360+ Speed S den perfekte ketcher til både motionister og turneringsspillere, der ønsker kvalitet og gode spil. På den måde kan du få det bedste ud af dig selv i enhver situation.

Head Graphene 360+ Speed S
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 724794233993
Varenummer (SKU): 8122400654987958 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene 360+ Speed S

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene 360+ Speed S vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene 360+ Speed S fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene 360+ Speed S til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene 360+ Speed S har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794233993