Tilbud

Head Graphene 360+ Radical S

Giver mere øjeblikkelig power og kontrol. Graphene 360+ Innovation: Graphene 360+ technology er en evolution af Graphene, der giver optimale stødabsorption og nærmest uendelig energioverførsel. Radical S-shape: designet for at give dig et godt greb med en forbedret tungespids, der giver mere kontrol. Find optimal power og kontrol med Head Graphene 360+ Radical S. Dette innovative og topmoderneketcher er designet med et Radical S-form og Graphene 360+ teknologi, der giver dig en forbedret styrke og kontrol. Sound grommets og variable binning i tonen giver dig en øjeblikkelig power og kontrol, så du kan nå dine personlige mål på banen. Denne ketcher er det perfekte valg til professionel og avanceret tennisspil.

Head Graphene 360+ Radical S
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 724794047729
Varenummer (SKU): 8122400993233365 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene 360+ Radical S

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene 360+ Radical S vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene 360+ Radical S fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene 360+ Radical S til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene 360+ Radical S har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794047729