Tilbud

Head Graphene 360+ Prestige Pro

Er udstyret med et Head Graphene 360+ ramme, der giver dig ekstra styrke og presis kontrol, så du kan spille dit mest optimale spil. Denne tennisketcher er også udstyret med professionelle Prestige Pro-strenger, der er designet til at styrke din kraft og forbedre din touch, præcision og spin. Med denne tennisketcher kan du finde det perfekte balancepunkt mellem stabilitet og præcision. Så hvis du er en seriøs tennisspiller, der ønsker at nå nye højder, så er denne tennisketcher et must-have!

Head Graphene 360+ Prestige Pro
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 724794234853
Varenummer (SKU): 8122400325099863 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene 360+ Prestige Pro

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene 360+ Prestige Pro vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene 360+ Prestige Pro fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene 360+ Prestige Pro til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene 360+ Prestige Pro har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794234853