Tilbud

Head Graphene 360+ Prestige Mid

Med Head Graphene 360+ Prestige Mid kan du opnå præcision og kontrol, som er nødvendig for at blive en professionel tennisspiller. Den lette konstruktion gør det let at håndtere, og det innovative Graphene 360 teknologi giver et højere niveau af kontrol. Ketcherens stivhed og balance gør det muligt for dig at få en kraftig og præcis slag på hver eneste bold. Denne ketcher er også designet med en aerodynamisk lomme, der giver dig ekstra fart og kontrol over boldens retning. Graphene 360+ Prestige Mid vil hjælpe dig med at nå dit maksimale niveau på tennisbanen.

Head Graphene 360+ Prestige Mid
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 724794235386
Varenummer (SKU): 8122401810123545 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene 360+ Prestige Mid

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene 360+ Prestige Mid vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene 360+ Prestige Mid fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene 360+ Prestige Mid til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene 360+ Prestige Mid har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794235386