Tilbud

Head Graphene 360+ Instinct MP

En kombination af kraft, kontrol og komfort, er hvad denne tennis-ketcher fra Head har at byde på. Graphene 360+ er en teknologi, der giver dig bedre kontrol og uforlignelig komfort, når du spiller. Den har også Instinct MP-funktionen, der giver dig yderligere kontrol på tværs af banen. Det ultralette design gør ketcheren let at håndtere og giver dig en forbedret præcision og kraft. Med Head Graphene 360+ Instinct MP, får du en ketcher der er let at håndtere, og som kommer med masser af power, kontrol og komfort, helt ubesværet!

Head Graphene 360+ Instinct MP
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 724794336243
Varenummer (SKU): 8122402070075669 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene 360+ Instinct MP

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene 360+ Instinct MP vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene 360+ Instinct MP fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene 360+ Instinct MP til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene 360+ Instinct MP har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794336243