Tilbud

Head Graphene 360+ Gravity Tour

Denne ketcher er designet med en stor kop og et kraftigt stel. Dette giver dig en mere præcis og kontrolleret kontakt med bolden, så du kan lave mere præcise og kraftfulde slag. En stor kop gør det også let at lave ekstra spin og kontrol. Denne ketcher er perfekt til at give dig et fordel på tennisbanen! Med sin konstruktion af Graphene er denne ketcher både komfortabel og let at arbejde med. Det stive stel sikrer dig kraft og præcision på hvert slag. Med denne ketcher vil du altid være klar til at dominere på tennisbanen. Head Graphene 360+ Gravity Tour 2021 er den perfekte ketcher for at nå det næste niveau af spillestil!

Head Graphene 360+ Gravity Tour
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 724794045619
Varenummer (SKU): 8122400782461146 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene 360+ Gravity Tour

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene 360+ Gravity Tour vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene 360+ Gravity Tour fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene 360+ Gravity Tour til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene 360+ Gravity Tour har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794045619