Tilbud

Head Graphene 360 Extreme MP

Head Graphene 360 Extreme MP er en lækker tennisketcher fra HEAD, der er designet til at levere ekstra power og spin. Den har en bred profil, hvilket betyder at spillekomforten er høj, mens kontrol og præcision er til stede. Den lette ramme hjælper dig med at manøvrere let i kamppositioner og er udstyret med Graphene 360 teknologi som giver ekstra stabilitet og hårdhed. Denne ketcher er perfekt til at hjælpe dig med at tage dit spil til et højere niveau.

Head Graphene 360 Extreme MP
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 726424828357
Varenummer (SKU): 8122400387205944 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Graphene 360 Extreme MP

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Graphene 360 Extreme MP vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Graphene 360 Extreme MP fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Graphene 360 Extreme MP til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Graphene 360 Extreme MP har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

726424828357