Tilbud

Head Extreme MP

Head Extreme har fokus på at optimere dit spin samt give dig kraftfulde slag. Head Extreme MP 2022 – Sprøde spin og kraftfulde slag Med denne tennisketcher får du sprøde spin kombineret med kraftfulde slag. Den vejer 300 g, har et 16×19 strengmønster og en hovedlængde på 685 mm, som giver dig mulighed for at opnå kontrollerede og præcise slag. Det er det perfekte valg til alle, der søger et produkt med høj kvalitet og ydeevne.

Head Extreme MP
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 724794483251
Varenummer (SKU): 8122401063026441 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Extreme MP

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Extreme MP vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Extreme MP fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Extreme MP til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Extreme MP har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794483251