Tilbud

Hammer Speed Racer S Spinningcykel

According to your instructions. Hammer Speed Racer S Spinningcykel er en yderst solid spinningcykel, der giver dig mulighed for at træne i ønsket intensitet. Cyklen er udstyret med et avanceret bremsesystem, der lynhurtigt kan skifte mellem de 8 forskellige sværhedsgrader. Bremsesystemet er ikke trinløst, men giver dig mulighed for at udfordre dig selv mere, og justere cyklens intensitet efter behov. Den er særlig velegnet til træning både hjemme og på fitnesscentret, og du får masser af muligheder og variationer. Med Hammer Speed Racer S Spinningcykel får du en kvalitetscykel, der giver dig en god og effektiv træning.

Hammer Speed Racer S Spinningcykel
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hammer
EAN: 4005251485909
Varenummer (SKU): 7105600194115391 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Hammer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Hammer Speed Racer S Spinningcykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Hammer, Hammer Speed Racer S Spinningcykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Hammer Speed Racer S Spinningcykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Hammer, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Hammer Speed Racer S Spinningcykel til brug derhjemme

Hammer er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Hammer Speed Racer S Spinningcykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251485909