Tilbud

Hammer Speed-Motion BT Crosstrainer

Motion BT Crosstrainer er konstrueret med avancerede teknologier, der giver en effektiv og præcis træning. Det er udstyret med et LCD-display, der viser tid, hastighed, distance, kalorier og meget mere. Den solide stålramme og de robuste støddæmpere giver dig en stabil, sikker træningsoplevelse. De to transporthjul gør det nemt at flytte maskinen rundt, og de er integreret med sikkerhedsstop-funktioner, så du kan føle dig tryg, når du træner. Hammer Speed-Motion BT Crosstrainer er den perfekte måde at holde dig i form på.

Hammer Speed-Motion BT Crosstrainer
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hammer
EAN: 4005251410703
Varenummer (SKU): 7105600194115394 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Hammer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Hammer Speed-Motion BT Crosstrainer

Hvis du træner seriøst og har brug for en Hammer, Hammer Speed-Motion BT Crosstrainer vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Hammer Speed-Motion BT Crosstrainer fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Hammer, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Hammer Speed-Motion BT Crosstrainer til brug derhjemme

Hammer er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Hammer Speed-Motion BT Crosstrainer har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251410703