Tilbud

Finnlo Speed Bike CRS III Spinningcykel

Finnlo Speed Bike CRS III spinningcykel er den perfekte løsning for dem, der ønsker et semi-professionelt spinningcykel. Det har et massivt, 22kg svinghjul og en LCD-skærm, der viser afstand, tid, hastighed og RPM. Styret og sædet kan justeres både vertikalt og horisontalt, så du kan tilpasse cyklen til dine behov. Med Finnlo Speed Bike CRS III har du et professionelt niveau af spinningcykel, der vil hjælpe dig med at træne og forbedre din kondition.

Finnlo Speed Bike CRS III Spinningcykel
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Finnlo
EAN: 4005251320804
Varenummer (SKU): 7105600194114342 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Speed Bike CRS III Spinningcykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Speed Bike CRS III Spinningcykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Speed Bike CRS III Spinningcykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Speed Bike CRS III Spinningcykel til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Speed Bike CRS III Spinningcykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251320804