Crossmaxx Axle Bar Fat Grip Vægtstang 20 kg

Vær klar til at øge dine styrke og stabilitet med Crossmaxx Axle Bar Fat Grip Vægtstænger. Denne vægtstang er ideel til Strongman- og Crossfit-øvelser. Den har et greb på 50 mm, der giver et stærkt greb og som ikke roterer. Denne vægtstang er perfekt til at udvikle selvtillid og styrke. Den kommer i en 20 kg vægt, så du kan stille dine personlige præstationer op og tage niveauet op. Investér i denne vægtstang og få mest muligt ud af din træning.

Crossmaxx Axle Bar Fat Grip Vægtstang 20 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 7430436338317
Varenummer (SKU): 9036600227146970 Kategori:

Crossmaxx Axle Bar Fat Grip Vægtstang 20 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx Axle Bar Fat Grip Vægtstang 20 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx Axle Bar Fat Grip Vægtstang 20 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx Axle Bar Fat Grip Vægtstang 20 kg til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx Axle Bar Fat Grip Vægtstang 20 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Crossmaxx

EAN

7430436338317