Tilbud

Odin Core Trainer Håndtag til Vægtstang

Odin Core Trainer Håndtag til Vægtstang / T-Bar Row er et solidt håndtag der passer til alle 50 mm vægtstænger. Vi anbefaler bl.a. at bruge denne sammen med vores Odin Core Trainer, for at få det optimale ud af træningen. Med denne T-Bar Row, får man mulig professionel træning og styrketræning.

Odin Core Trainer Håndtag til Vægtstang
4.5
Odin Core Trainer Håndtag til Vægtstang
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237003523
Varenummer (SKU): 7105600194081637 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Core Trainer Håndtag til Vægtstang

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Core Trainer Håndtag til Vægtstang vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Core Trainer Håndtag til Vægtstang fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Core Trainer Håndtag til Vægtstang til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Core Trainer Håndtag til Vægtstang har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237003523