LMX. Multifunktions Vægtstang 10 kg

LMX Multifunktions Vægtstang 10 kg er den perfekte partnerskab for dine træningsmål. Dette kraftige, solidt fremstillet multi-purpose vægtstang er lavet af krom-finished stål og kommer med flere grebsfunktioner, som gør det nemmere for dig at udføre forskellige træningsøvelser, især triceps. Vægtstangen er også kompatibel med vægtskiver med en huldiameter på 50 mm. Gør træning til en leg med LMX Multifunktions Vægtstang 10 kg.

LMX. Multifunktions Vægtstang 10 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 7430436536553
Varenummer (SKU): 9036600227146942 Kategori:

LMX. Multifunktions Vægtstang 10 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Multifunktions Vægtstang 10 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Multifunktions Vægtstang 10 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Multifunktions Vægtstang 10 kg til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Multifunktions Vægtstang 10 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

LMX.

EAN

7430436536553