Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine

Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine giver dig mulighed for at træne hele kroppen effektivt uden at overbelaste den. Denne kompakte romaskine er ideel til fitnesscenteret, PT-studiet, fys-klinikken såvel som dit private home gym. Romaskinen er udstyret med PM5 monitoren, der viser dine træningsparametre, såsom distance, varighed, tempo og watt. På denne måde kan du holde styr på din træning og nå dine mål. Concept 2 Romaskine er et professionelt træningsredskab, der giver dig mulighed for at udføre effektive træningsøvelser.

Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Concept2
EAN: 5714434008727
Varenummer (SKU): 9036601697713237 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Concept2´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine

Hvis du træner seriøst og har brug for en Concept2, Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Concept2, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine til brug derhjemme

Concept2 er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434008727