Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine (Høj)

Koncept 2 RowErg PM5 D Romaskine (høj) er perfekt til dig, der søger en ekstra høj romaskine. Denne robuste maskine er ideel til både fitnesscentre, virksomheder og private hjem. Det er en effektiv cardiomaskine, der træner hele kroppen, da den giver dig mulighed for at træne uden at skulle bruge vægte. Den har en PM5 monitor, der måler din præstation og automatisk tilpasser modstanden, så du kan få det mest optimale træningsresultat. Maskinen er designet med ergonomisk korrekt støtte og komfort, så du får den bedste træning uden at skulle ofre komfort.

Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine (Høj)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Concept2
EAN: 5714434151362
Varenummer (SKU): 9036601963482434 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Concept2´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine (Høj)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Concept2, Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine (Høj) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine (Høj) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Concept2, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine (Høj) til brug derhjemme

Concept2 er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Concept 2 RowErg PM5 D Romaskine (Høj) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434151362