BERG Favorit 430 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet

Comfort Sikkerhedsnet forhindrer at personer falder ud af trampolinen. Dette sæt inkluderer Berg Favorit 430 sort trampolin og Comfort Sikkerhedsnet. Dette sikkerhedsnet giver optimal sikkerhed som giver mere ro i sindet. Det er meget let at installere og vedligeholde, og giver dig en professionel oplevelse. Det er ideelt til at lege og træne sikkert på trampolinen. Oplev den frihed og sikkerhed som Comfort Sikkerhedsnet tilbyder.

BERG - Favorit 430 Trampolin +Comfort Sikkerhedsnet - Sort
4.5
BERG Favorit 430 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet - 02
3.5
Berg Favorit med Comfort Sikkerhedsnet, på ben Sort - 430 cm
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839076677
Varenummer (SKU): 5234000078319473 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Favorit 430 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Favorit 430 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Favorit 430 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Favorit 430 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Favorit 430 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839076677