BERG Grand Favorit 520 Inground Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort

520. Dette trampolin inkluderer det nye, ekstra sikre Comfort-Sikkerhedsnet, som er designet til at give dig fuld bevægelsesfrihed uden at bekymre dig om sikkerheden. Dette holdbare trampolin har en grøn ramme, der giver en stilfuld udseende og er perfekt til ethvert hjem.

BERG Grand Favorit 520 Inground Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839071221
Varenummer (SKU): 5234000078321783 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Grand Favorit 520 Inground Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Grand Favorit 520 Inground Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Grand Favorit 520 Inground Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Grand Favorit 520 Inground Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Grand Favorit 520 Inground Grøn inkl sikkerhedsnet Comfort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839071221