Viser 1–12 af 198 resultater

Vil du vide mere omkring Sikkerhedsnet til trampolin?

De fleste ulykker, der sker på trampolin, er fald ud over kanten. Og det gælder både børn og voksne. Med et sikkerhedsnet kan det ikke lade sig gøre at falde ud over kanten. Og samtidig danner nettet en huleagtig stemning, som med garanti vil give dine børn inspiration til mange lege – hvis du altså har børn, og de også bruger trampolinen.

Hvilket sikkerhedsnet skal du vælge til din trampolin?

Du kan ikke bare købe et tilfældigt sikkerhedsnet til din trampolin. Der findes rigtig mange forskellige, og det skal selvfølgelig passe til din trampolin, ellers er sikkerheden ikke i top. Derfor er der nogle ting, du bør undersøge, før du køber.

  • Producenten – Det er god idé at vælge et sikkerhedsnet fra den samme producent, som trampolinen er fra. Så har du en trampolin fra Salta Royal Sport, bør du også vælge et net herfra. Eller har du en BERG-trampolin, så vælg også et BERG-sikkerhedsnet.
  • Størrelsen: For at sikkerhedsnettet kan passe helt perfekt – og sikkerheden bliver størst – skal nettet passe i størrelsen. Så hvis du ikke kan huske størrelsen på din trampolin, må du i gang med målebåndet. Du skal måle helt ud til kantpolstringen, så du kan vælge et sikkerhedsnet i nøjagtig samme størrelse.
  • Formen: Det giver lidt sig selv, men vi nævner det alligevel. Har du en firkantet trampolin, skal sikkerhedsnettet også være firkantet. Har du en rund trampolin skal sikkerhedsnettet også være rundt.

Køb sikkerhedsnettet samtidig med trampolinen

Hvis du ikke allerede har købt trampolinen, eller du er på udkig efter en ny, er det en god idé at købe en trampolin inkl. sikkerhedsnet. Så er du sikker på, at nettet passer.

Det er også en god idé at købe et cover til trampolin, nu du er i gang. Et cover beskytter nemlig både hoppedugen og kantpolstringen på din trampolin for vind og vejr og øger dermed sikkerheden. For en slidt hoppedug eller kantpolstring kan også være skyld i skader.

Find det billigste sikkerhedsnet til din trampolin ved hjælp af FitnessBuddy.dk

Vi sælger ikke sikkerhedsnet til trampoliner her hos FitnessBuddy.dk. Men vi samler på pålidelige webshops, der gør. Derfor finder du også kun sikkerhedsnet fra webshops, der har en høj kundetilfredshed på deres side. 

Og derfor kan du altså trygt købe dit sikkerhedsnet i en af de webshops, du finder her på siden, uden at skulle frygte bøvl med ombytning, returnering af penge osv.

Når du har fundet det sikkerhedsnet, der passer til din trampolin, klikker du på det. Så får du en liste over, hvilke webshops der forhandler det og til hvilken pris. De står listet med de billigste forhandlere øverst. Du behøver naturligvis ikke vælge den billigste, hvis du er mere tryg ved at købe hos en af de andre forhandlere, fordi du har handlet dér før.

Kig udvalget herover godt igennem, find det sikkerhedsnet, der passer til din trampolin, og køb det i dag. Så varer det ikke længe, før du – og måske dine børn – kan hoppe uden risiko for at falde ud over kanten på trampolinen.