BERG Ultim Deluxe XL ECO sikkerhedsnet

Det BERG Ultim Deluxe XL ECO sikkerhedsnet giver ekstra sikkerhed og beskyttelse når du hopper i trampolinen. Det er specialdesignet til BERG Ultim Champion ECO trampoliner i størrelsen 410 cm og fastgøres uden på rammen, så du ikke mister noget af pladsen. Stolperne er belagt med et tykt lag skum for at øge sikkerheden og for at gøre det så sikkert som muligt at hoppe i trampolinen. Med BERG Ultim Deluxe XL ECO sikkerhedsnet får du høj kvalitet og den bedste sikkerhed for hele familien.

BERG Ultim Deluxe XL ECO sikkerhedsnet
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839090857
Varenummer (SKU): 5234000078321848 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Ultim Deluxe XL ECO sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Ultim Deluxe XL ECO sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Ultim Deluxe XL ECO sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Ultim Deluxe XL ECO sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Ultim Deluxe XL ECO sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839090857