BERG Favorit 430 InGround Sort inkl sikkerhedsnet Comfort

Få en professionel BERG Favorit 430 InGround Sort trampolin inklusive sikkerhedsnet Comfort. Oplev BERG trampolinerne udstillet i Vejle, Herlev & Aarhus. Vi er Danmarks førende BERG Specialist, hvilket betyder, at du kan stole på vores ekspertise og kvalitet. Denne nedgravningstrampolin fra BERGs anerkendte Favorit linje er perfekt til seriøse trampolinentusiaster.

Berg Favorit InGround med Comfort sikkerhedsnet Sort - 430 cm
4.5
BERG Favorit 430 InGround Sort inkl sikkerhedsnet Comfort - 01
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839076684
Varenummer (SKU): 5234000078319474 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Favorit 430 InGround Sort inkl sikkerhedsnet Comfort

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Favorit 430 InGround Sort inkl sikkerhedsnet Comfort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Favorit 430 InGround Sort inkl sikkerhedsnet Comfort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Favorit 430 InGround Sort inkl sikkerhedsnet Comfort til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Favorit 430 InGround Sort inkl sikkerhedsnet Comfort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839076684