Tilbud

TRX Kettlebell 8kg

( Danish ) TRX Kettlebell på 8kg er en højkvalitets kettlebell. Vi kender allerede kvaliteten fra TRX gennem deres anerkendte slyngtræner. Samme gør sig gældende ved denne kettlebell, som giver dig en veludført crossfit-kettlebell til en god pris. Håndtaget er udført i et professionelt greb, så du nemt kan holde fat og få en effektiv træning. Denne kettlebell er lavet i et robust og holdbart materiale, så du kan få god træning igennem mange år. Det er ideelt til at kombinere med TRX-træning for at opbygge styrke og kondition. Størrelsen på 8kg gør det muligt at tilpasse din træning i forhold til dine behov og dit niveau.

DKK kr. 434,00
kr. 435,00
TRX Kettlebell 8kg
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TRXEAN: 817691019743 Varenummer (SKU): 7105602088507615 Kategorier: , , ,

TRX Kettlebell 8kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en TRX, TRX Kettlebell 8kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe TRX Kettlebell 8kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en TRX, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

TRX Kettlebell 8kg til brug derhjemme

TRX er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

TRX Kettlebell 8kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

TRX

EAN

817691019743